Gözden kaçırmayın

Afyon’da Çapadiş’ten haber alınamıyor!Afyon’da Çapadiş’ten haber alınamıyor!

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, trafik kazalarını ve can kayıplarını en aza indirmek amacıyla sorumluluk bölgesinde 7 gün 24 saat denetimlerini aralıksız sürdürüyor. İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, bu denetimleri bizzat yakından takip ederek, trafik güvenliğine olan hassasiyetini bir kez daha ortaya koydu.

YOL KULLANICILARINA SÜREKLİ BİLGİLENDİRME

Albay Tolga Yağan, denetimlerle ilgili yaptığı paylaşımda, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı’nın yol kullanıcılarının güvenliği için denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız devam ettiğini belirtti. “Lütfen trafik kurallarına uyalım!” çağrısında bulunan Yağan, güvenli bir trafik ortamının sağlanması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

TRAFİK GÜVENLİĞİ ÖNCELİKLİ HEDEF

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, trafik güvenliğini sağlamak ve can kayıplarını en aza indirmek için yürüttüğü denetim faaliyetlerine büyük bir titizlikle devam ediyor. Albay Tolga Yağan'ın liderliğindeki ekipler, trafik kurallarına uyulmasının önemini vurgularken, bu konuda toplumun her kesimini bilinçlendirmek amacıyla da çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor.