Gözden kaçırmayın

Diyabet nedir?Diyabet nedir?

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Uyan ile birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, hastanenin A Blok'ta devam eden ameliyathane revizyonu çalışmaları başta olmak üzere, hastane genelindeki faaliyetler değerlendirildi. Ziyaret kapsamında Korkmaz, hastanenin ihtiyaçları ve yapılan yenilikler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

AMELİYATHANE REVİZYONU MASAYA YATIRILDI

Ziyaret sırasında İl Sağlık Müdürü Korkmaz, hastanenin Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Duran ve diğer hastane yöneticileriyle bir araya gelerek, A Blok'taki ameliyathane revizyon çalışmalarını detaylı bir şekilde ele aldı. Bu görüşmede, ameliyathane altyapısındaki yenilikler ve hasta hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik atılacak adımlar değerlendirildi.

HASTANE YÖNETİMİ İLE DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Korkmaz ve Uyan, başhekim ve hastane yönetimiyle bir araya gelerek, hastanedeki genel işleyiş ve sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması yönündeki planlar üzerinde durdu. Bu tür ziyaretlerin, hastane personelinin ihtiyaçlarının ve hastane hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi açısından önemli olduğu vurgulandı.