Gözden kaçırmayın

Afyon yine sallandı...Afyon yine sallandı...

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde, babalarını geçtiğimiz günlerde kaybeden Hafizenur ve Zeynep'i evlerinde ziyaret etti.

Vali Yiğitbaşı, Hafizenur ve Zeynep'in annesi Emine Durgun ile de bir araya gelerek, aileye taziye dileklerini iletti. Yakın zamanda hayatını kaybeden Salih Durgun’a Allah’tan rahmet dileyen Yiğitbaşı, ailenin acısını paylaştı. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, çocukların her zaman devletin ve toplumun desteğini arkasında hissetmesi gerektiğini belirten Vali Yiğitbaşı, özellikle zor günlerde bu desteğin daha fazla önem kazandığını vurguladı.

"KIZ ÇOCUKLARININ GÜLÜŞÜ, MUTLULUĞUN AYNASIDIR"

Vali Yiğitbaşı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Mutluluğumuz, kız çocuklarımızın gülüşünde saklıdır. Bizler her zaman onların yanında olacağız. Kız çocukları bizim geleceğimizdir ve her türlü desteği hak ediyorlar" dedi.

Ziyaret sırasında Vali Yiğitbaşı, Hafizenur ve Zeynep'e çeşitli hediyeler sunarak, onların yüzlerini güldürdü. Aile, Vali Yiğitbaşı'nın bu duyarlı davranışından dolayı memnuniyetini dile getirirken, ziyaretin kendilerine büyük moral verdiğini ifade etti.