Gözden kaçırmayın

MHP’li Kızıltoprak muhtarları unutmadı!MHP’li Kızıltoprak muhtarları unutmadı!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, İYİ Parti’deki istifalarla ilgili dikkat çekici açıklamalar yaparak, İYİ Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ile İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu. Şahin, partilerinde yaşanan iç çatışmaları ima ederek, İYİ Parti’nin siyasi geleceğini sorguladı.

Başkan Şahin, Olgun’a yönelik yaptığı açıklamada, İYİ Parti'nin geleceğini sorgulayan şu ifadeleri kullandı: "Pardon da, sizin partinizin geleceği ne kadar? Kaç günlük siyasi ömrünüzün kaldığını düşünüyorsunuz da, isyan çağrısı yapıyorsunuz?" diyerek İYİ Parti’deki durumu eleştirdi.

“PARTİNİZDE KİMSE KALMAZSA KAPIMIZ AÇIK”

Turgay Şahin, açıklamasının devamında, İYİ Parti’de olası yeni istifalara atıfta bulunarak, partilerinde kalan kişi sayısına yönelik esprili bir dille göndermede bulundu. Şahin, “Partinizde kimse kalmazsa şayet sizin de müracaatınızı alabiliriz!” şeklinde konuşarak, İYİ Parti Genel Başkanı ve İl Başkanı’nı AK Parti’ye davet etti.

Başkan Şahin’in bu çıkışına İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise sert bir dille yanıt verdi. Mısırlıoğlu, Şahin’e “Haddini bil” diyerek cevap verdi ve tartışmanın fitilini ateşledi.

ŞAHİN: “SOLDA SIFIR, BİNDE KÜSURAT KALACAKSINIZ”

Tartışma hız kesmeden devam ederken, Turgay Şahin’den yeni bir açıklama geldi. Mısırlıoğlu’nun yanıtına karşılık veren Şahin, “Solda sıfır, binde küsurat kalacaksınız. İster kabul edin, ister etmeyin... Alelacele cevap vermeyin bence, biraz düşünün. Size de kapımız açık bu arada... Mülakata bekleriz.” ifadeleriyle sözlerini sürdürdü.

 

Haber: Nurbanu Soy