Gözden kaçırmayın

Başkan Aynacı Çalışmaları Yerinde İncelediBaşkan Aynacı Çalışmaları Yerinde İnceledi

İlçe programlarına devam eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hakan Şeref Olgun ile birlikte Sultandağı ve Çay ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Programına Sultandağı ilçesinde başlayan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sultandağı belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Millet Bahçesi mesire alanında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi aldıktan sonra doğayla iç içe olan bu güzel dinlenme noktası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Millet Bahçesi, hem manzarasıyla hem de mimarisiyle vatandaşlara keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ardından Sultandağı ilçesinde bulunan Ali Yaşar Aile Parkı'na geçti. Burada aile işletmesi olarak faaliyet gösteren ve sosyal medya üzerinden kendisine davet gönderen Gizem Zorlu'nun işletmesini ziyaret etti. Vali Yiğitbaşı, çay bahçesini ailece başarıyla işleten Gizem Zorlu'ya tebriklerini iletti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Gizem Zorlu, Vali Yiğitbaşı'na teşekkürlerini iletti.

Çay ilçesine geçen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hakan Şeref Olgun ile birlikte Çay Anadolu Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulunda öğrencilerin düzenlediği "Yaza Merhaba" etkinliğine katıldı. Etkinlikte Çay Borsa İstanbul Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi bir gösteri sundu. Ayrıca Vali Yiğitbaşı, Future Classroom Lab sınıfını ziyaret etti. Burada bulunan 6 öğrenme alanı hakkında öğrencilerden bilgiler aldı ve öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çay ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nu da ziyaret etti. Öğrencilerin hazırladığı "Cumhuriyet ile 100 Yıl" adlı sergiyi inceledi. Vali Yiğitbaşı, sergiye emek veren tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.