Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ı hiç böyle gördünüz mü ?Afyonkarahisar'ı hiç böyle gördünüz mü ?

10.Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

Filmin konusu Nedir?

Shire'lı uysal bir Hobbit ve sekiz arkadaşı, güçlü Tek Yüzük'ü yok etmek ve Orta Dünya'yı Karanlık Lord Sauron'dan kurtarmak için yola çıkarlar.

9.12 Öfkeli Adam

Filmin konusu nedir?

New York'taki bir cinayet davasındaki jüri, aceleci bir karara varmadan önce kanıtları daha dikkatli bir şekilde değerlendirmelerini gerektiren şüpheci ihtiyatlılığı nedeniyle tek bir jüri üyesinden dolayı hayal kırıklığına uğrar.

8.İyi,Kötü ve Çirkin

Filmin konusu nedir?

Ödül avcılığı dolandırıcılığı, uzak bir mezarlığa gömülü altınlardan oluşan bir serveti bulmak için yarışan iki adamı, üçüncü bir adama karşı tedirgin bir ittifaka sokar.

7.Ucuz Roman

Filmin konusu nedir?

İki mafya tetikçisinin, bir boksörün, bir gangsterin karısının ve iki lokanta haydutunun hayatları, şiddet ve kurtuluşun anlatıldığı dört öyküde iç içe geçiyor.

6. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü

Filmin konusu nedir?

Gandalf ve Aragorn, Tek Yüzük ile birlikte Hüküm Dağı'na yaklaşan Frodo ve Sam'in bakışlarını üzerinden çekmek için Sauron'un ordusuna karşı İnsanlar Dünyası'nı yönetirler.

5.Dövüş Kulübü

Filmin konusu nedir?

Uykusuz bir ofis çalışanı ile umursamaz bir sabun üreticisinin kurduğu yeraltı dövüş kulübü, çok daha fazlasına dönüşür.

4.Baba 2

Filmin konusu nedir?

Vito Corleone'nin 1920'li yıllarda New York'ta geçen ilk yılları ve kariyeri anlatılırken, oğlu Michael'ın aile suç şebekesindeki kontrolü giderek genişliyor ve sıkılaşıyor.

3.Baba 

Filmin konusu nedir?

Bir mafya ailesinin reisi olan Don Vito Corleone, imparatorluğunu en küçük oğlu Michael'a devretmeye karar verir. Ancak bu kararı istemeden de olsa sevdiklerinin hayatlarını büyük tehlikeye atar.

2.Kara Şövalye

Filmin konusu nedir?

Joker adlı tehdit Gotham halkına büyük zararlar ve kaos yaşatmaya başladığında, Batman adaletsizlikle savaşma yeteneğinin en büyük psikolojik ve fiziksel testlerinden biriyle karşı karşıya kalır.

1.Esaretin Bedeli

Filmin konusu nedir?

Yıllar geçtikçe iki mahkûm arasında bir dostluk oluşur, temel şefkat yoluyla teselli ve sonunda kurtuluş arayışına girilir.