Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ı hiç böyle gördünüz mü ?Afyonkarahisar'ı hiç böyle gördünüz mü ?

SON BİR TATİL

 16 ağustosta vizyona giren ve hala vizyonda olan film sizleri sinemaya çağırıyor.

Filmin konusu nedir?

Kızlarına boşanacaklarını söylemenin yolu arayan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Evliliklerinde sorunlar yaşayan İhsan ve Selma, ayrılmaya karar verir. Bu durumun kızları Sude'yi etkilemesini istemeyen İhsan ve Selma, ayrılık haberini söylemek için en doğru anı yaratmaya çalışır.

Amir

Ben sinemaya korku filmi için giderim sadece diyenler için bu film tam sizlik.

Filmin konusu nedir?

Seda, Cansel ve Roza şehir dışında okuyorken Teoman, Onur ve Berke ise İstanbul’da öğrencidir. Roza ve Berke sevgilidir. Yaptıkları bir planla hep beraber evde eğlenceli bir gece geçirmek için toplanırlar. Eğlencenin dozunu kaçırdıklarında bir davet gerçekleştirirler. Bu davet bir zaman aralığına bağlıdır. Ancak hiçbir şey beklendiği gibi gitmez bu korkunç davet bir zaman aralığına bağlı kalmaz. Korku dolu saatler başlarken gizli gerçekler ortaya çıkacaktır.

Dune : Çöl Gezegeni Bölüm İki

Festivale özel fiyatlar ile tekrardan vizyona giren düne çöl gezegeni vizyonda filmi kaçıranlar için iyi bir seçenek.

Filmin konusu nedir?

 Ufak bir not : serinin ilk filmini izleyin. Ailesini yok eden komploculara karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen Paul Atreides'in yolculuğu anlatan Dune: Part Two'da, Paul hayatının aşkıyla, bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapma durumunda kalırken, yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışır.

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı

Yeni açlık oyunları hikayesi olan ve festivale özel fiyatlar ile tekrar vizyona giren film sizi bu hafta sinemada bekliyor. Eğer açlık oyunları serisini seviyorsanız yeniden çekilmiş olan bu filme bir şans verin.

Filmin konusu nedir?

Tüm zamanların en çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan "Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı" bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen yerde yıkıntılar arasında yaşayan Panem ulusunun doğuşunu, Capitol'ün sakladığı sırları ve hayatta kalmak için umutla savaşan kahramanların hikayesini konu alıyor.

Alien: Romulus

Ben daha çok yabancı korku filmlerini seviyorum diyorsanız bu korku filmi beli dikkatinizi çekebilir.

Filmin konusu nedir?

Bir grup genç uzay kolonizatörü, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derinliklerini araştırırken evrendeki en korkunç yaşam formuyla yüz yüze gelir.Bir grup genç uzay kolonizatörü, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derinliklerini araştırırken evrendeki en korkunç yaşam formuyla yüz yüze gelir.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş