Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü töreni düzenlendiGaziler Günü töreni düzenlendi

Borderlands

Eğer yıllardır macera filmi izlemiyorsanız bu film tam size göre.

Filmin konusu nedir?

Gizemli bir geçmişe sahip kötü şöhretli bir ödül avcısı olan Lilith (Blanchett), galaksideki en kaotik gezegen olan Pandora'ya isteksizce geri döner. Görevi, evrenin en güçlü S.O.B.'u Atlas'ın (Ramírez) kayıp kızını bulmaktır. Lilith, uyumsuz bir ekiple beklenmedik bir ittifak kurar: Görevdeki deneyimli bir paralı asker olan Roland (Hart); vahşi bir yıkımcı olan Minik Tina (Greenblatt); Tina'nın kaslı koruyucusu Krieg (Munteanu); her şeyi görmüş tuhaf bilim adamı Tannis (Curtis); ve ukala bir robot olan Claptrap (Black). Bu beklenmedik kahramanlar, Pandora'nın en patlayıcı sırlarından birini ortaya çıkarmak için birlikte uzaylı bir türle ve tehlikeli haydutlarla savaşmak zorundadır.

Asansör Oyunu

Korku severseniz ve korku filmi arıyorsanız bu film tam size göre.

Filmin konusu nedir?

Ryan, şehir efsanelerini araştıran bir internet dizisi çeken bir grup lise mezununa katılır. Ancak bu grubun, birkaç ay önce kaybolan kız kardeşinin ortadan kaybolmasıyla bağlantılı olduğuna inanır. Gençlerden birinin, ölümcül Asansör Oyunu'nu oynayarak kardeşinin kaybolmasına sebep olduğunu düşünür ve onları yeniden oyunu oynamaya ikna eder. Oyunu oynarken Beşinci Kattaki Kadın'ı uyandırırlar ve işler korkunç bir hal alır.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır

Çocuklarınızla hafta sonu bir filme gitmek istiyorsanız bu film size göre.

Filmin konusu nedir?

Serinin dördüncü filmi, tatil köyüne dönüştürdüğü ormanda meydana gelen bir kaza sonrası bütün gruplardan dışlanan Tili'nn gizemli biriyle tanışması sonrası yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Hep Yek: Aşiret

Yerli sinema arıyorsanız bu hafta bu film size göre.

Filmin konusu nedir?

Altan ve Gürkan, son filmde düğünden kaçmasına sebep oldukları İç Anadolu’nun en tehlikeli mafyasının kızı olan Yasemin’i, Hakkari’deki aşiretin elinden geri almaya çalışacaktır. Bir yandan Ejder, bir yandan Engizisiyon Cemal’in ölüm tehditleri altında olan Altan ile Gürkan, Aşiret’in can alıcı gücüne uyandıklarında yine bir çuval inciri berbat edecek saçmalıklara imza atacaklardır.

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Festivale özel fiyatlarla tekrar vizyona giren film dram severleri bu hafta Afyon sinemasında bekliyor.

Filmin konusu nedir?

Film, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş