Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Yerel Seçim Vaadi Gerçek Oldu

Başarılı bir seçim kampanyasının ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Burcu Köksal, seçim vaadini yerine getirerek belediye personelinin alacağı maaşları artırdı. Yaptığı açıklamada, ilk icraatlarından biri olarak çalışma arkadaşlarının maaş durumunu iyileştirdiğini duyurdu.


Söz Verilen Artış Tatbik Edildi

31 Mart yerel seçimler öncesinde yapılan vaatlerde vurgulanan personel maaşlarının yükseltilmesine yönelik çalışmalar neticesinde Burcu Köksal başkanlığında hayata geçirilen düzenleme ile Belediye işçilerinin maaşları yükseltildi. Belediye bünyesinde çalışan en düşük işçi maaşı 30 bin 400 TL'ye çıkarıldı.


Belediye Çalışanlarının Refahı Öncelikli

Belediye Başkanı Köksal, enflasyonun zor koşullarına rağmen belediye çalışanlarına verdikleri sözü tuttuklarını ve maaşları 30 bin 400 TL'ye çıkardıklarını belirtti. Başkan Köksal, Afyonkarahisar'ı yaşanabilir şehirler sıralamasında üst sıralara taşıma gayretlerinin yanı sıra bütün vatandaşların mutlu olduğu bir şehir inşa etmek için çaba gösterdiklerini ifade etti.


Personelden Başkana Teşekkür

Maaşlara yapılan zam sonrası belediye çalışanları, maaşlarındaki artış için Belediye Başkanı Köksal'a teşekkür ettiler. Personel, kendilerine verilen sözün yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, başkanın herkesi mutlu ettiğini kaydettiler.

Haber :  Selda Şenkaya