Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Organizasyonun iç saha avantajını yaşayan, Ali Karagöz yönetimindeki Ali Karagöz Tenis Akademisi, turnuvayı kendi evinde ağırlamanın heyecanını yaşıyor. PSM Sport Complex'ın temsil ettiği şehrimizde gerçekleştirilen etkinlik, yaklaşık yüz sporcunun katılımıyla renkli görüntülere sahne oluyor.

 

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen tenisçiler, 18 yaş üstü altı farklı yaş kategorisinde ve çiftler dalında mücadele ediyor. Turnuvanın 30 heyecan dolu kupası, Pazar günü sahiplerini bulacak. Turnuva direktörü Ali Karagöz, etkinliğin başlangıcından itibaren mükemmel bir atmosferde geçtiğini ve bu enerjiyle sona ermesini umduğunu belirtiyor. Karagöz ayrıca, Türkiye Tenis Federasyonu ve bakanlık temsilcileri gibi sponsorlar da dahil olmak üzere birçok destekçiye teşekkür ediyor.

 

Türkiye Tenis Federasyonu'nun denetmenlerinin turnuvayı yakından takip ettiğini de ekleyen Karagöz, PSM Cup ve PSM Sport Complex'in katkılarına vurgu yapıyor. Afyonkarahisar'ın spor takviminde kendine nasıl yer bulduğuna dair sorulara ise, Antalya kökenli turnuva direktörü kendi hikayesiyle yanıt veriyor. 1998 yılında Afyonkarahisar'a gelen ve o zamanlar şehirde lisanslı sporcu bulunmadığını belirten Karagöz, kendi çabaları ve eşinin destekleriyle bölgede tenis sporunu geliştirmeye başladıklarını anlatıyor.

 

 AFYON BİR KESİŞİM NOKTASI 

Afyonkarahisar'ı tüm yolların kesiştiği bir yer olarak nitelendiren Karagöz, burada iyi sporcular yetiştirme potansiyelinden bahsediyor. Gençlere ve altyapıya yönelik gelişimlere de değinen Karagöz, daha fazla çocuğun bu sporla tanışması gerektiğini ve okullarda yaygınlaştırılması gerektiğini vurguluyor. Tenisin sadece maddi imkanı iyi olanların yapabileceği bir spor olmadığını savunan Karagöz, raketin bir kere alındıktan sonra uzun süre kullanılabileceğini ve tenisin aslında düşünülenden daha ekonomik bir spor olduğunu belirtiyor. Gençlik ve spor için tenisin önemine dikkat çeken Karagöz, akademik başarıya da katkısı olduğunu söyleyerek tüm sporseverleri Pazar günkü finale davet ediyor.

Haber: Esra Dağ - Elveda Mihriban Danabaş