Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Dünyanın en popüler spor yarışları arasında yer alan MXGP Dünya Motokros Şampiyonası 7. kez Afyonkarahisar’da yapılacak. Dünyanın en iyi motokros yarışçılarının yer alacağı şampiyonanın Türkiye etabı, 7-8 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Ayrıca, Türkiye'nin 2024 yılındaki en büyük gençlik ve spor etkinliği Türkiye MOTOFEST, 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak.

AYNI ANDA 4 BÜYÜK YARIŞ

7-8 Eylül 2024 tarihlerinde, Dünya ve Avrupa klasmanında 4 yarış aynı anda gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, Dünya Büyükler Motokros Şampiyonası, Dünya Gençler Motokros Şampiyonası, Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası ve Avrupa Motokros Şampiyonaları yapılacak.

25'TEN FAZLA TAKIM VE 150 YARIŞÇI

Türkiye’de yapılacak yarışlara Yamaha, Honda, Kawasaki, KTM, Husqvarna, GasGas, TM ve Fantic gibi fabrika takımlarının da olduğu 25’i aşkın takım ve 150’ye yakın yarışçının katılması bekleniyor. Bu büyük organizasyon, hem yarışçıların hem de motokros tutkunlarının büyük ilgisini çekecek.

DÜNYA MOTOKROSUNUN EN İYİLERİ SAHNE ALACAK

Türkiye MOTOFEST, motokros yarışlarının yanı sıra çeşitli etkinlikler, konserler ve gösterilerle gençlere ve sporseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, gençlik ve sporun birleştiği bir şölen havasında geçecek. 4-8 Eylül 2024 tarihlerini sakın kaçırmayın. Biletler Park Afyon AVM ve Passo.com.tr'de!