Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Başkan Öztaş’tan AGC’ye Nezaket Ziyareti

 Ziyarette, AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Elçi, Mehmet Abdioğulları, Faruk Kılınç ve İsa Kuş hazır bulundu.

Başkan Adnan Öztaş, ziyarette yerel yönetimlerin en büyük destekçisinin basın olduğunu belirterek, "Basının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Yerel siyasetçilerin basın desteği olmadan kendilerini ve yaptıkları hizmetleri anlatma şansı yok. Basının desteğiyle, Sandıklı ve Afyonkarahisar için daha hayırlı bir süreç olacağına inanıyorum. Haberlerin, yapılan işlerle ilgili objektif ve düzgün bir şekilde yapılması gerekiyor. İnşallah bu süreç, hepimiz için daha olumlu sonuçlar doğuracak" dedi.

 “Bakanlıklara 12 Proje Sunduk”

Başkan Öztaş, Sandıklı Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. "Seçim sürecinin ardından ilçemizin eksiklerinin tespiti ve giderilmesi noktasında projelerimiz vardı ancak ülke genelinde uygulanan tasarruf tedbirleri nedeniyle Sandıklı, bu süreçte en fazla etkilenen belediyelerden biri oldu. Ancak biz, elimizden gelen gayreti göstererek bu zorlu süreci atlatmayı hedefliyoruz. Bakanlıklara birçok proje sunduk ve bunların birçoğu onaylandı. Onaylanan projeler arasında mahalle kreşleri, kaplıca termal yolunun aydınlatılması, su dağıtım projeleri gibi önemli çalışmalar bulunuyor. Toplamda 12 bakanlığa proje sunduk ve vatandaşlara seçim döneminde taahhüt ettiğimiz projeler için başvurularımızı yaptık. Allah'ın izniyle, devletimiz, hükümetimiz ve belediyelerimizle birlikte bu süreci atlatacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 “Amacımız Sandıklı Halkına En İyi Hizmeti Vermek”

Başkan Öztaş, “Geçtiğimiz dönemde bir kamp düzenlendi ve burada bakanlarımızla istişarelerde bulunduk. Ülkemizde yüksek enflasyonla yaşamanın zorluklarını biliyoruz. Maliye Bakanımız, yılsonunda faizlerin düşeceğini ve bunun ekonomide canlanma yaratacağını taahhüt etti. Bu gelişmelerin belediyeler ve sanayiciler açısından olumlu yansımaları olacağını umuyorum. Sandıklı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve amacımız, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek" dedi.

“Gurbetçiler ve Patates Festivalleri Düzenleyeceğiz”

Sandıklı Belediye Başkanı Öztaş, ilçede çeşitli festivaller düzenleyeceklerini de duyurdu. "9-11 Ağustos tarihlerinde bir Avrupa Festivali düzenleyeceğiz. Bu festivali, büyük bütçelerle değil, sponsor desteğiyle gerçekleştiriyoruz. Belediye bütçesinden ödeme yapmıyoruz. Ayrıca, 15 Eylül'de patatesle ilgili bir festival düzenleyeceğiz. Sandıklı'nın patatesi, tohum sektörü, tarım, hayvancılık, termal turizm ve teknolojik seracılık alanlarında bir numaralı ilçe olmasını hedefliyoruz. Bu alanlarda marka şehir haline gelmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

Başkan Öztaş, ziyarette basının yerel yönetimlerin en büyük destekçisi olduğuna bir kez daha vurgu yaparak, basın mensuplarına teşekkür etti. AGC yönetimi de Başkan Öztaş’a ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Haber: Esra Dağ