Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar Baro Başkanı olarak sürdürdüğü görevini AK Parti İl Başkanı olmasının ardından da devam ettiren Turgay Şahin’in, Ekim ayında yapılması planlanan Baro Başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını söylemesinin üzerine Baro Başkanlığına kimlerin aday olacağı merak konusu oldu.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına seçilen ve Afyonkarahisar’ın ilk kadın belediye başkanı olan Burcu Köksal’dan sonra Afyonkarahisar’a yeni bir kadın yöneticinin daha geleceği kulisleri hareketlendirdi.

CHP’YE YAKIN BİR İSİM

Baro Başkanlığı için adaylık süreci hız kazanırken, Baro Başkanlığı seçimlerinde Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’in Yönetim Kurulu’nda yer alan Av. Melehat İpek Yılmaz Göktürk'ün aday olacağı iddia edildi. CHP'ye yakınlığı ile bilinen Göktürk'ün, Nisan ayı itibariyle çalışmalarına başladığı ve meslektaşları ile görüşmeler yaptığı da iddialar arasında yer aldı.

Ayrıca, mevcut Baro Başkanı Turgay Şahin’e olan yakınlığı ile de bilinen Göktürk’ü, Şahin’in de destekleyeceği kaydedildi.  

 

HABER: NURBANU SOY