Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Başkan Zeybek döneminde vatandaşların memnuniyetle karşıladığı ve oldukça sevilen Halk Ekmek projesi, Burcu Köksal döneminde deyim yerindeyse yere çakıldı. Geçtiğimiz aylardan bu yana şikayetlerin üst üste geldiği Halk Ekmek projesi, Başkan Köksal döneminde vatandaşın beklentilerini karşılayamayarak tepkilere neden olmaya devam ediyor.

AFYONLU BU GÜNÜ BEKLİYORMUŞ

Sosyal mecralarda Halk Ekmek Fırınlarından kuru ekmek aldığını ve bunun çözümünün aslında oldukça basit olduğunu söyleyen bir vatandaşın ardından, Afyonlu vatandaşlar adeta bugünü bekliyormuş gibi şikayet yağmuruna tuttu. Halk ekmek fırınlarında eski özeni göremediklerini söyleyen vatandaşlar, çalışanların sert ve kaba olduklarına da dikkat çekti.  

HALK ÇÖZÜM BEKLİYOR

Bir başka vatandaş ise bu özverisizliğin Halk Ekmek fırınlarının diğer fırınlara oranla daha ucuz ekmek satmasından kaynaklandığını belirtti. Afyonkarahisarlı vatandaşlar, bu durumun, ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için hayal kırıklığı yarattığı ve Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan çözüm beklediklerini dile getirdi.

Şikayetlerin artmasıyla birlikte, Halk Ekmek projesinin geleceği ve vatandaşların memnuniyetini yeniden kazanmak için Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın nasıl adımlar atacağı ise merak konusu oldu.

İşte o yorumlardan bazıları;

 

 

HABER: NURBANU SOY