Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Çıkan bu haberlerin ardından Kadınlar Matinesi programı kapsamında ilimize gelen Şahika (Fırat Özdemir)’in Afyonkarahisar Belediyesi ile bağlantısı olmadığı ortaya çıktı.

Program kapsamında Blue Garden Kır Bahçesi’nin daveti ile ilimize geldiği öğrenilen Şahika (Fırat Özdemir)’in, Afyonkarahisar Belediyesine ait olan AFBEL Otel’de konaklama ücretinin daha uygun olması sebebiyle kaldığı belirtildi.

İŞLETMEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Blue Garden Kır Bahçesi’nden yapılan açıklama şöyle;

‘’07 Haziran 2024 tarihinde tarafımızca düzenlenen "Kadınlar Matinesi" programında ülkemizin birçok şehrinde sahnelere çıkan mesleki şov gereği zamanın Huysuz Virjini (Seyfi Dursunoğlundan) esinlenerek pratik zekası ve güçlü sesiyle sahne alan Şahika (Fırat Özdemir) konuk olarak ağırlamıştık. Şov gereği kılık değiştiren konuğumuz eğlence sonunda mekanımıza konum olarak yakın ve uygun maliyetli olduğu için AFBEL Termal Otelde konaklamıştır. Bu otelin konaklama, yeme/içme giderleri v.b. bütün giderleri tarafımca ödenmiş olup faturalandırılmıştır. Gelen misafirimizin herhangi bir grubu, kurumu, derneği v.b. şeyleri desteklemek, karalamak, dikkat çekmek gibi bir amacı yoktur. Bugün bu haberi tesadüfen görmüş bulunmaktayım. Belli ki doğruluk payı olmadığı için dikkatimizi çekmemiş, fakat yapılan bu iftiralara ve bulunulan ithamlara karşın cevap verme hakkımız doğmuştur. Yapılmak istenen şey Başkanımız Burcu Köksal Hanımefendiyi haberi dahi olmadığı bir konudan ötürü karalamak için yazılmış bu iddialar asılsız, usulsüz ve yersizdir. Biz bu olaydan ötürü derin üzüntü içerisindeyiz ve bunun içinde hukuki süreçte ne yapılması gerekiyorsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın.’’

 

HABER: NURBANU SOY