Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Bolvadin de gerçekleşen toplantıda Organize Hayvancılık Bölgesi için bir takım adımlar atıldı. Yapılan toplantıya  Bolvadin Ticaret Odası Başkanı ,Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı, Bolvadin Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

BOLVADİN İÇİN BÜYÜK BİR DÖNÜM NOKTASI

 Gerçekleşen toplantıda Türkiye de 41.si olan OSB Organize Hayvancılık Bölgesi, hayvancılık alanında birçok tesisi içinde barındıran bir yapı oluşturulması planlanıyor. Planlanan Organize Hayvancılık Bölgesi hem Bolvadin ekonomisine hem de  hayvancılık sektörüne büyük katkı sağlayacağı vurgulandı.

Bolvadin için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, "Bu adım Bolvadin için önemli bir dönüm noktasıdır. Organize hayvancılık bölgesi ile hem hayvancılık sektörü gelişecek hem de ilçemizin ekonomisine ciddi bir katkı sağlanacaktır." dedi. 

İSTİHDAM ARTACAK

Bu atılan adımla bölgedeki istihdamın artacağı, yerel üreticilerin destekleneceği  ve Bolvadin’in hayvancılık alanında bir merkez haline geleceği hedeflendi.

Ayrıca yapılacak olan Organize Hayvancılık Bölgesinde modern hayvancılık tesisleri, yem fabrikaları, et işleme tesisleri ve hayvancılıkla ilgili diğer sanayi tesislerini kapsayacak.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş