Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Etkinliğe Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Afyon basını tam kadro katılım sağladı. 

 Bir 6 kişi görseli olabilir

SABAH KAHVALTISI İLE BAŞLADI

Program, sabahın erken saatlerinde düzenlenen kahvaltı ile başladı. Gazeteciler, güne güzel bir kahvaltı ile başlarken, Taşoluk mesire alanının doğal güzellikleri eşliğinde sohbet etme imkanı buldular. Kahvaltının ardından çeşitli aktiviteler düzenlendi. Spor oyunları, doğa yürüyüşleri ve çeşitli eğlencelerle devam eden program, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

 Bir 15 kişi görseli olabilir

MESLEKTAŞLAR ARASINDA DENEYİM PAYLAŞIMI

Etkinlikte ayrıca, gazetecilerin meslek hayatındaki deneyimlerini paylaşabileceği ve gelecekte yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunabileceği özel bir bölüm de yer aldı. Başkan Önder Artuk, yaptığı konuşmada, gazeteciliğin zorluklarına ve toplum için önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin meslektaşlar arasındaki bağları güçlendirdiğini ifade etti.

 Bir 9 kişi ve gülümseyen insanlar görseli olabilir

MANGAL VE EĞLENCELİ YARIŞMALAR

Öğle saatlerinde ise, mangal yapılarak mesire alanında samimi bir ortam oluşturuldu. Gazeteciler, açık havada yapılan mangalın tadını çıkarırken, günün yorgunluğunu atma fırsatı buldular. Yemek sonrasında düzenlenen ödüllü yarışmalar ve çekilişler, katılımcılara hem eğlenceli anlar yaşattı hem de küçük sürprizler sundu.

 Bir 11 kişi görseli olabilir

Ailesi ile birlikte katılanlar içinde düşünülen organizasyonda çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için hazırlanan birbirinden eğlenceli etkinliklerle doyasıya eğlendiler. 

ETKİNLİK BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Afyon Gazeteciler Cemiyeti'nin Taşoluk mesire alanında gerçekleştirdiği bu etkinlikte, katılımcılar, duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür organizasyonların daha sık yapılması gerektiğini belirttiler. Program, akşam saatlerine kadar devam etti. Katılımcılar doğanın tadını çıkararak, iş stresinden uzak bir gün geçirdiler.

 Bir 7 kişi görseli olabilir

BAŞKAN ARTUK’TAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Taşoluk beldesinde düzenlenen piknikte bir konuşma yaptı.

Artuk konuşmasında, "Güzide basın mensubu temsilcileri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda birlik ve beraberlik için hep birlikte oluşturduğumuz piknik etkinliğine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Güzel ve eğlenceli bir program olmasını diliyorum. Taşoluk Belediye Başkanı'na bu güzel alanı bize tahsis ettikleri için teşekkür ediyorum," dedi.

 Bir 7 kişi, satranç ve yazı görseli olabilir

GÜZBEY, EMEĞİ GEÇENLERİ UNUTMADI

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla düzenledikleri piknik organizasyonunda görev alan gazetecilere teşekkür etti. Güzbey, 30 yıllık meslek tecrübesiyle yaptığı konuşmada, "Çok güzel bir etkinlik, bu yıl bu etkinliği gençlere ve kadın gazeteci kardeşlerimize yıktık diyelim. Çok güzel etkinlik düzenlemişler. Önder hocamız olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Bir 12 kişi görseli olabilir

0Bir 4 kişi, masa, satranç ve yazı görseli olabilir

Bir 4 kişi görseli olabilir

Bir 8 kişi, satranç, çocuk oyuncağı ve yazı görseli olabilir

Bir 12 kişi görseli olabilir