Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İstanbul Sanayi Odası'nın İkinci 500 Büyük Şirket araştırmasında, Afyonkarahisar'dan listeye giren Afyon Et Entegre A.Ş.'yi (Cumhuriyet Sucukları) kutladı. Serteser, yaptığı açıklamada, "İstanbul Sanayi Odası’nın İkinci 500 Büyük Şirket araştırmasında odamız üyesi olan Afyon Et Entegre A.Ş. (Cumhuriyet Sucukları) 350’nci sırada yer aldı. Tüm zorluklara rağmen üretim yapan, istihdam sağlayan ve ekonomimize katkıda bulunan firmamızı en içten dileklerimle kutluyor; şirketin ortaklarının, yöneticilerinin ve çalışanlarının başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

AFYONKARAHİSAR'DAN GURUR VEREN FİRMA

Serteser, Afyon Et Entegre A.Ş.'nin böylesine önemli bir listede yer almasının, firmanın üretim kapasitesi ve istihdam gücünün bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ekonomik zorluklara rağmen üretim yapmaya devam eden firmanın, bölge ekonomisine büyük katkılar sağladığını belirtti.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesi olan Afyon Et Entegre A.Ş., bu başarısıyla şehrin gurur kaynağı oldu. Cumhuriyet Sucukları markası ile bilinen firma, İstanbul Sanayi Odası'nın İkinci 500 Büyük Şirket listesinde 350. sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

SERTESER'DEN TEŞEKKÜR

Hüsnü Serteser, yaptığı açıklamada, firmanın yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ederek, "Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Afyonkarahisar’ın adını böyle prestijli bir listede görmek bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Firmamızın başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

HABER: NURBANU SOY