Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar'da, yerel ve siyasi liderlerin katılımıyla şehre kazandırılan ilk halk lokantasının açılışı gerçekleştirildi. İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, CHP İl Başkanı Fatih Duha Erhan ve CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu'nun da aralarında bulunduğu önemli isimler, açılış merasimine katılım gösterdi.

HALKÇI BELEDİYECİLİĞİN BİR YANSIMASIYIZ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ise konuşmasında, Halk Lokantasının Afyonkarahisar için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak” Afyonkarahisar da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Artan maliyetlere rağmen halk adına halktan yana yönetim nasıl olur? Büyük bir örneğini sergiliyoruz. Halk lokantasının açılışında sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu lokanta aynı zamanda toplumsal dayanışmamızın ve paylaşma kültürümüzün de bir sembolüdür. Burada her kesimden insanın bir araya gelerek sıcak ve lezzetli yemeklerle buluşmasını hedefliyoruz. Uygun fiyatlarla sunulan kaliteli ve sağlıklı yemeklerle özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

AMACIMIZ ESNAFA RAKİP OLMAK DEĞİL 

Halkçı belediyeciliğin bir yansıması olgunu belirten Köksal, konuşmasına şu şekilde devam etti : “Bugün bu sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu şehrin bir kuruşu dahi heba edilmeyecek. Üretilen bütün değerler kamu yararına halk yararına harcanacak demiştik. İşte onun uygulamalarından biri olarak burada halk lokantamızı açıyoruz. Halk lokantasıyla yüksek enflasyon karşısında zor durumda kalan vatandaşlarımıza ucuz fiyata yemek yeme imkanı sağlayacağız. Bir diğer halk lokantası noktamız ise YÜNTAŞ’a ait Anıt Kafede  hizmete girecek. Amacımız esnafa rakip olmak değil. Onlarla rekabet etmek değil. Amacımız vatandaşımıza uygun fiyatlı yemek yiyebileceği bir hizmeti sunmak. Biz istiyoruz ki Türkiye’de yoksulluğun sona erdiği, insanların geçim sıkıntısının bittiği herkesin mutlu bir şekilde yaşadığı geçim sıkıntısı çekmediği güzel bir ülke istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Bu duygularla halk lokantamızın şehrimize ve tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

Açılışa katılan Hakan Şeref Olgun, destek ve katılımlar için teşekkür ederek, "Tüm emeği geçenleri kutlar, hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle selam ve saygılar sunarım" dedi.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş