Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Ziyaret ettiği kursların antrenörlerinden bilgi alan Kaymakam Duru ilgili kursların antrenmanları izledi. Daha sonrasında Kaymakam Duru ,geleceğimizin teminatı gençlerin olduğunu belirterek temel spor eğitimlerinin mümkün olduğunca yüksek seviyede almalarının önemli olduğunu söyledi.

ÇOCUK YAŞTA SPOR EĞİTİMİ ALMAMIZ ÖNEMLİ

 Çocuklarımıza spor eğitimini erken yaşta vermemiz gerektiğini vurgulayan Kaymakam Duru,” Erken yaşlarda eğitimlerini alan gençlerimizin aralarından yerel, ulusal hatta uluslararası büyük başarılara imza atan sporcular muhakkak ki çıkacaktır. Spor sayesinde çocuklarımız daha iyi ve daha sağlıklı bireyler olarak yetişecek, bütün zararlı alışkanlıklardan sporla uzak duracaklardır. Devletimizin bu konuda güzel imkânları vardır ve gençlerimizin istifadesine sunulmuştur. “şeklinde konuştu.

Kaymakam Duru konuşmasına şu şekilde devam etti: “Kursların yapılmasında katkısı olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Halk Eğitim Merkezimize ve hocalarımıza katkılarından dolayı, spora teşvik eden kursiyerlerimizin ailelerine ve en önemlisi geleceğimiz olan gençlerimize kendilerini daha iyiye daha güzele taşıyacak faaliyetleri iştirak etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Haber: Elveda Mihriban Danabaş