Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, bu uygulamanın 6 yıldır devam ettiğini vurguladı.

Afyonkarahisar’da Eylül ayında 7’incisi düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası ile birlikte gerçekleştirilecek Motofest'te, şehit yakınları, gaziler ve engelliler için anlamlı bir kampanyaya imza atıldığı açıklandı. MXGP Türkiye hesabından yapılan duyuruda, "Vatan Size Minnettar" başlığıyla, şehit yakınları, gaziler ve engelli seyircilerin girişlerinin ücretsiz olacağı belirtildi.

MXGP'nin duyurusunda, "Birinci Dereceden Şehit Yakınlarımızın Girişleri Kartlarını Göstermek şartı ile ücretsizdir. Gazilerimiz Girişleri Kartlarını Gösterme şartı ile ücretsizdir. Engelli Seyircilerimizin Girişi 1 (Bir) Refakatçi İle ücretsizdir" ifadelerine yer verildi.

UYGULAMA YENİ DEĞİL

Bazı haber kaynaklarının, MXGP’nin yenileme amacıyla yaptığı duyuruyu yanlış anlamasının ardından açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, bu uygulamanın yeni olmadığını belirtti.

Kumartaşlı, "Bu yıl 7'incisi düzenlenecek olan MXGP’de, Afyonkarahisar’ın eski Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan bu yana şehit yakınları, gaziler ve engelliler ücretsiz olarak etkinliğe katılmaktadır" dedi.

Kumartaşlı, bu kampanyanın ilk kez yapılan bir uygulama olmadığını, 6 yıldır devam ettiğini vurguladı. "Dönemin Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan bu konuda ricamız olmuştu. O da bizleri kırmadı ve o yıl Motofest’e şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve engelli vatandaşlarımız ücretsiz olarak girmişti. Bu durum 6 yıldır böyle devam ediyor" ifadelerini kullandı.

KUMARTAŞLI’DAN TEŞEKKÜR

Kumartaşlı, bu vesileyle Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a, eski Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ve Dünya Motokros Şampiyonası ve Motofest’te emeği geçen herkese teşekkür etti. Kumartaşlı, "Bu uygulama, şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlarımız için büyük bir anlam ifade ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABER: NURBANU SOY