Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Taytak, mesajında merhum Alparslan Türkeş'in hayatını Türk milletine adadığını ve büyük bir lider olarak tarih sahnesinde yer aldığını belirtti. Taytak, "Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, ömrünü Türk milletine, Türk devletine ve dünyanın her yerindeki Türk soydaşlarımıza adamış, hayatı boyunca hiçbir siyasi parti genel başkanına yapılmayan eziyetlere, hiçbir lidere reva görülmeyen işkencelere maruz kalmış büyük bir liderdi" ifadelerine yer verdi. 

‘’BAŞBUĞUMUZUN İZİNDEN HİÇ SAPMADAN’’

Taytak, Alparslan Türkeş'in Türk milliyetçiliği davasına yaptığı katkıları vurgularken, onun liderliğinde başlayan milli mücadelenin MHP Lideri Devlet Bahçeli ile devam ettiğini ifade etti. Taytak, "Başbuğumuzun izinden hiç sapmadan, liderimiz Devlet Bahçeli'nin önderliğinde davamızı bugünlere taşıdık" diyerek, Bahçeli'nin MHP'yi ve Türk milliyetçiliğini koruma konusundaki kararlılığına dikkat çekti.

ÜLKÜCÜ HAREKETE YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ

Taytak, mesajında Ülkücü Harekete yönelik saldırılara da sert tepki gösterdi. "Kendisini Ülkücü Harekete düşman olarak tanımlayanların dahi aklına gelmeyecek ifadelerle hareketimize saldırmaya çalışanlar, hiçbir milli vicdana sığmayacak ittifakların parçası olmaya niyet edenler, Ülkücü düşmanlarına, MHP hasımlarına merhamet etmeye kalkanlar, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in mirası üzerinde tepinenler, Başbuğumuzun aziz ruhunu cennette bile rahatsız etmekten geri durmamaktadır" ifadelerini kullandı.

DAVAYA SADAKAT MESAJI

Taytak, mesajını MHP'nin ve Ülkücü Hareket'in liderlerine sadakatle bağlı olduğunu vurgulayarak sonlandırdı.

Taytak, "Şer cephesi ne yaparsa yapsın, hangi kirli oyunları denerse denesin, Başbuğumuzun izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde, sonsuza kadar sürecek davamızın bayraktarlığını Başbuğumuzun ve Liderimizin evlatları olarak son nefesimize kadar sürdürmeye devam edeceğiz" ifadeleriyle, MHP'nin davasına olan bağlılığını dile getirdi.

Taytak, ayrıca vefanın önemine değinerek, "Unutulmamalıdır ki, vefası olmayanın imanı olmaz…" dedi.

 

HABER: NURBANU SOY