Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Bingöl'de görev yaparken BTÖ Mensubu Teröristler ile girdiği silahlı çatışma sonucu şehit olan, Şuhut İlçesi Çobankaya Köyü nüfusuna kayıtlı Şehit Piyade Er Mesut Akpınar’ın babası Tahsin Akpınar daha önceki dönem Şuhut ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlarına pek çok kez bir konuda ricasının olduğunu söyledi.

Şehit babasının bir isteği vardı. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığında memur olarak çalışan oğlu, şehit kardeşi Halil Akpınarı'ın Şuhut Belediye Başkanlığı veya Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına tayin edilmesi istemişti.

"YILLARCA UĞRAŞTIK YERİNE GETİRİLMEDİ"

Başkan Kumartaşlı, daha önce istemelerine rağmen bir önceki yerel yönetimler tarafından bu isteğin yerine getirilmediği belirtti. Bunun üzerine şehit babası pes etmeyerek 31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak seçilen Burcu Köksal’dan aynı isteği ricada bulundu.

Burcu Köksal’dan ricada bulunduktan sonra anında işlemlerin başlatıldığı belirten Kumartaşlı,” Şehidin kardeşi olan Halil Akpınar tayin işlemlerinin bittiğini. Bu hafta Afyonkarahisar Belediye Başkanlığında göreve başlayacağı bildirdi. Bunun üzerine şehit ailesi Başkan Köksal'a teşekkürlerini iletti.”

Haber: Elveda Mihriban Danabaş