Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

31 Mart Yerel Seçimlerinde Erkmen Belediye Başkanı seçilen Yücel Şahin’in, Triovista Konutları önüne alt geçit yapma vaadi henüz hayata geçirilmedi. Bölge halkı, projenin akıbetini merak ediyor.

ALT GEÇİT PROJESİNDE SON DURUM NE?

Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde verdiği vaatler arasında yer alan alt geçit veya üst geçit yapımına ilişkin çalışmaları henüz başlatmadı. Özellikle Afyonkarahisar-İzmir Yolu üzerinde yer alan Triovista Konakları ve Bahçeşehir Sitesi yerleşim yerlerinin bulunduğu bölgede sık sık yaşanan kazalar, bu geçit ihtiyacını daha da acil hale getiriyor.

Seçim öncesinde, bu tehlikeli bölgeye bir alt geçit yapılacağı sözünü veren Başkan Şahin’in bu projesinin ne durumda olduğu bölge sakinlerince merak edilirken, projeyle ilgili henüz somut bir adım atılmadı.

4 AYLIK SÜRE ZARFINDA ÇALIŞMALAR BAŞLAMADI

Cumhuriyet Mahallesi çevre yolu üzerindeki Triovista Konutları önüne bir alt geçit yapılacağı vaadiyle seçilen Şahin, bu konuda net bir ilerleme kaydedemedi gibi görülüyor. Aradan geçen 4 aylık süreye rağmen bölgede herhangi bir çalışma başlatılmamış olması, seçmenlerin ve bölge halkının kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Bölge sakinleri, Başkan Şahin’in bu vaadini yerine getirmesini ve kazaların sıkça yaşandığı bu tehlikeli bölgeye acilen bir çözüm bulunmasını bekliyor.

‘BİZİM İÇİN İNSAN HAYATI TÜM PROJELERDEN DAHA ÖNEMLİ’

En önemli projesinin çevreyolu üzerinde ihtiyaç haline dönüşen altgeçit projesi olduğunu her defasında dile getiren Başkan Yücel Şahin, projenin önemini “Bizim için insan hayatı tüm projelerden daha önemli” diyerek anlatmıştı. 

 

HABER: NURBANU SOY