Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, bugün Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastanede bulunan ve onkoloji hastaları için kullanılan PET CT cihazını inceledi. Bu cihaz, yaklaşık dört ay önce hastaneye kazandırılmış ve şu an aktif olarak kullanılmakta. Dr. Arslan ziyareti sırasında, cihazın günde ortalama 15 çekim yaptığını ve Türkiye'de bulunan dört adet cihazdan biri olduğunu belirtti.

PET CT CİHAZI TÜRKİYE'NİN EN İYİ DÖRT CİHAZI ARASINDA

Dr. Hasan Arslan yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki PET CT cihazının Türkiye'nin en üst seviyesindeki cihazlardan biri olduğunu vurguladı. Bu cihaz, Afyonkarahisar'ın sağlık alanında önemli bir yatırım olarak öne çıkıyor. Ayrıca, cihazın 10 yıllık giderleri göz önüne alındığında, en karlı yatırımlar arasında yer aldığını belirtti. Dr. Arslan, Afyonkarahisar'ın sağlık alanında Türkiye'nin en iyi illerinden biri olduğunu söyleyerek, bu alanda daha da iyileştirmeler yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

SAĞLIKTA AFYONKARAHİSAR'IN KONUMU GÜÇLENİYOR

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, sadece PET CT cihazı ile değil, aynı zamanda personel ve bina altyapısıyla da bölgedeki en ileri sağlık hizmetini sunma yolunda ilerliyor. Dr. Hasan Arslan, bu noktada hem cihaz hem personel hem de bina bakımından çok iyi bir konumda olduklarını belirterek, "İnşallah bunu daha da iyileştirmek için çabalayacağız," dedi.

Dr. Arslan, Afyonkarahisar'ın sağlık alanındaki başarısını sürdüreceklerini ve bu başarıyı daha ileriye taşımak için çalışacaklarını dile getirdi.

 

HABER: NURBANU SOY