Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, engelli bireylerin araçlarının tamir edileceği bir atölye açıldı. Açılış törenine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser ve Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara katıldı.

YÜKSEK TAMİR MALİYETLERİ ARTIK SORUN OLMAYACAK

Açılışta konuşan Vali Yiğitbaşı, engelli araçlarının tamir maliyetlerinin yüksekliğine dikkat çekerek, bu maliyetlerin engelli bireyler ve aileleri için ciddi bir yük oluşturduğunu belirtti. Vali Yiğitbaşı, bu araçların tamiri için başka şehirlere gitmenin ekstra masraflar yarattığını ve yeni açılan bu atölyenin, hem zaman hem de maddi kaynak tasarrufu sağlayacağını vurguladı.

HÜSNÜ SERTESER’E TEŞEKKÜR

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in atölyenin kurulmasında sağladığı maddi destek, açılış töreninde özel olarak teşekkür edilerek anıldı. Vali Yiğitbaşı, Serteser’in bu katkısının, engelli bireylerin yaşam kalitesini artıracak önemli bir adım olduğunu ifade ederek açılışı gerçekleştirdi.

 

HABER: NURBANU SOY