Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke, “Sürecin başında Cumhurbaşkanımız himayelerine alarak organizasyonu daha ileri taşıma hayalimize ortak oldu” dedi.

7-8 Eylül 2024 tarihinde Afyon Motor Sporları Merkezinde düzenlenecek Fim Dünya Motokros Şampiyonasının MXGP Türkiye Tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke, “Sürecin başında Cumhurbaşkanımız himayelerine alarak organizasyonu daha ileri taşıma hayalimize ortak oldu” dedi.

NG Afyon Termal Otelde düzenlenen MXGP Türkiye Tanıtım toplantısının açılışı konuşmasını yapan Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke,  Türkiye’mizin ve Afyonkarahisar’ımızın adının bir adım daha önce çıkması için 2018'den beri gerçekleştirdiğimiz Dünya Motokros Şampiyonası’nın tanıtım toplantısı için bir araya geldik. Bu sürecin başında Cumhurbaşkanımız himayelerine alarak organizasyonu daha ileri taşıma hayalimize ortak oldu. Bizimle bu süreçte birlikte çalıştığımız bakanlarımıza, valilerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, Afyonkarahisar'ın tüm STK’larına, medyamıza ve bizi yalnız bırakmayarak rekor kırdıran başta Afyonkarahisar halkımıza ve motosiklet severlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir 16 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 7 kişi, masa ve yazı görseli olabilir