Gözden kaçırmayın

Ronaldo Trabzon’da Ronaldo Trabzon’da

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın nereli olduklarını sizler için hazırladık.

AFYONKARAHİSAR VALİSİ KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı aslen Ankaralı ama eşi Burhan Selim Yiğitbaşı Aslen Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesindendir. 12 Mayıs 2022'de Afyonkarahisar Valisi olarak atanmıştır.

 AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ALİ ÖZKAYA

Ali Özkaya 1970 tarihinde Afyonkarahisar İli Dinar İlçesi Çayüstü Köyünde doğdu. Afyonkarahisarlı avukat  2015 Türkiye genel seçimlerinde AK Parti Afyonkarahisar milletvekili olarak meclise girdi.

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ İBRAHİM YURDUNUSEVEN

Bir diğer Milletvekilimiz olan İbrahim Yurdunuseven Afyonkarahisar’ın merkezindendir. 2018 yılında  AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı olarak katıldı. 27. dönem TBMM'de Milletvekili olarak yer aldı.

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ HASAN ARSLAN

Hasan Arslan ise  Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesindendir.  Afyonkarahisar Türk tıp doktoru. 2023 Türkiye genel seçimlerinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili olarak seçilmiştir.

MHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ MEHMET TAYTAK

Afyonkarahisar Millletvekili Mehmet Taytak ise Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesindendir. TBMM 27 ve 28. dönemde Afyonkarahisar Milletvekili olarak meclise girdi.

İYİ PARTİ AFYONKARAHSİAR MİLLETVEKİLİ HAKAN ŞEREF OLGUN

Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun Afyonkarahisar’ın Çay ilçesindendir. 2023 yılında İYİ Parti Milletvekili olarak meclise girmiştir. 

AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI BURCU KÖKSAL

Afyonkarahisar’ın Belediye Başkanı Burcu Köksal ise Afyonkarahisar’ın merkezinde dünyaya gelmiştir. Köksal, ayrıca 3 dönem Afyonkarahisar'da CHP Milletvekiliği yapmıştır. 2024 yılında yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanı olmuştur.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş