Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar'da engelli bireylerin akülü araçlarının bakım ve onarım işlemlerinde yaşadıkları zorluklar artık sona eriyor. Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Engelli Araçlar Tamir ve Bakım Atölyesi için yetkililere teşekkür etti. Bu atölye, Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde faaliyete geçti.

İL İSTİHDAM KURULU TOPLANTISINDA GÜNDEME GETİRİLMİŞTİ

Faruk Özkara, birkaç ay önce Afyonkarahisar Valiliği himayesinde düzenlenen İl İstihdam Kurulu toplantısında, akülü araç kullanan engelli bireylerin şehirde bakım ve onarım hizmetlerine erişimde yaşadığı zorlukları dile getirdiğini belirtti. Bu talebin iletilmesinin ardından çok kısa bir süre içinde atölyenin faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

VALİ YİĞİTBAŞI'NA VE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR

Özkara, bu önemli hizmetin hayata geçmesini sağlayan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başta olmak üzere, açılış törenine katılan Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkan Yardımcısı Eylem Ayar, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ESOB Başkanı Cengiz Üstün ve atölyenin hizmet vermesinde büyük katkı sunacak öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Başkan Özkara, bu projenin kısa sürede hayata geçirilmesinden dolayı sevinç ve gurur duyduklarını ifade etti.

 

HABER: NURBANU SOY