Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Dinar Göçerli köyündeki Kayalar Oyma Gömme Patates Depo İnşaatını yerinde inceledi.

Deponun içler acısı bir halde olduğunu söyleyen Milletvekili Olgun, iktidar parti milletvekillerine seslerek, “Gelin buradaki eserinizi görün.  Devlet kaynaklarının nasıl harcandığına dair bizlerde maalesef hayal kırıklığı ve soru işaretleri oluştu”dedi.

 İlçe ve belde ziyaretleri kapsamında Dinar’ın Göçerli köyüne giden İyi Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, devlet kaynaklarının nasıl çar-çur edildiğini göstererek, iktidar parti milletvekillerine göndermelerde bulundu. Olgun; “5 doktor atadık, 6 sağlık çalışanı atadık, paylaşımlarını bırakın, gelin buradaki eserinizi bir görün.”dedi.

 

 

Olgun açıklamasında şunları söyledi. “Kayalar Oyma Gömme Patates Depo İnşaatı" olarak ihale edilen, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve 2022 yılında büyük bir gösterişle açılışı yapılan "Patates Soğuk Hava Deposunun" şimdi koyunların serinleme alanı olduğunu gördük.  İktidar parti vekillerinin boy boy fotoğraflarla paylaştıkları bir mekan burası.

Devletin bu denli büyük bir yatırımı koskoca Çöl Ovasında başka yer yokmuş gibi su deposunun altına yapmasını gördükten sonra devlet kaynaklarının nasıl harcandığına dair bizlerde maalesef hayal kırıklığı ve soru işaretleri oluştu. Devlet planlı programlı iş yapar. Laf olsun diye ya da yandaş müteahhidi zengin etmek için iş verirseniz böyle olur.”dedi.

İşte o açıklamaları: