Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

AFYOK; “Afyonspor’umuza sahip çıkalım! Şimdi harekete geçmezsek, bu sessizlik şehrimizin spordaki geleceği adına hepimizin üzüleceği sonuçlar doğurabilir. Birlik olup, Afyonspor’u hak ettiği yere taşımak için kenetlenelim!” dediler.

Liglerin başlamasına kısa bir süre kala Afyonkarahisar’ın tek profesyonel temsilcisi olan Afyonspor’dan bir tek transfer haberinin gelmemesi ve belirsizliğin devam etmesine Kuzeykale Afyok grubundan sonra Afyonspor’un en büyük taraftar topluluğu AFYOK’dan da geldi.

AFYOK taraftar grubu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kalmışken, Afyonspor'umuzda ne bir transfer yapıldı ne de bir teknik ekiple anlaşma sağlandı. Bu sessizlik, Afyonkarahisar’ın en büyük markasının kaderine terk edilmesi anlamına gelmemeli.

Başta Sayın Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanımız Sayın Burcu Köksal ve şehrimizde faaliyet gösterip bu memleketin toprakları üzerinde kurdukları fabrikalardan, tesislerden kazanç sağlayan firma sahiplerine sesleniyoruz: Afyonspor’umuza sahip çıkalım! Şimdi harekete geçmezsek, bu sessizlik şehrimizin spordaki geleceği adına hepimizin üzüleceği sonuçlar doğurabilir. Birlik olup, Afyonspor’u hak ettiği yere taşımak için kenetlenelim!” dediler.

Fotoğraf açıklaması yok.