Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Tarım İl Müdürü Özkan Parlak’ın ev sahipliğinde Tarım İl Müdürlüğünde Kornişon salatalık üreticilerinin sorunlarının giderilmesi için, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya, kornişon salatalık alımı yapan firma yetkilileri ve aracılık yapanlar ile bir toplantı gerçekleştirdi.

‘’GÖSTERİŞTEN İBARET OLDUĞU HERKESİN MALUMUDUR’’

Toplantının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun’dan sert eleştiriler geldi. Hakan Şeref Olgun, Milletvekili Yurdunuseven’i gösteriş yapmakla itham etti.

Milletvekili Olgun, “Kornişon salatalık üreticilerimizin tarlada ürünlerini bırakıp vazgeçmelerinden sonra, lütfedip çözüm arayışına girmeniz akıl almaz bir durum. Üreticilerimiz neredeyse iflas etmiş, siz de ancak iş işten geçtikten sonra harekete geçmiş gibi yapıyorsunuz. Tarım krizini görmezden gelip ‘miş’ hayali çözümlerle milletin aklıyla alay ediyorsunuz. Gerçek çözüm, üretici mağduriyetleri başlamadan önce alınan önlemlerle sağlanır. Ayrıca, bir milletvekili olarak Devlet kurumu olan Tarım İl Müdürlüğü’nde toplantı yapar gibi siyaset yapmanız Devlet usul ve adabına aykırıdır. Tarım gibi kritik bir konuda, Devletin Vali'sinden ve ilgili tüm taraflardan habersiz ‘kendin çalıp, kendin oynarcasına’ yaptığın toplantının sadece gösterişten ibaret olduğu herkesin malumudur” ifadelerini kullandı.

 

HABER: NURBANU SOY