Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

AYDINLIĞA AÇIK, KARANLIĞA KAPALI

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, partinin 2001 yılında "Aydınlığa açık, karanlığa kapalı" sloganı ile kurulduğunu ve bu yolda büyük atılımlar gerçekleştirdiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye'nin uluslararası alanda söz sahibi bir ülke haline geldiğini anlattı. Özkaya, AK Parti'nin milletin hizmetine adanmış ve umut verici bir parti olduğunu, çeşitli krizler ve darbe girişimlerine rağmen milletin desteğiyle ayakta kalmayı başardığını ifade etti.

REFORM VE PROJELERLE MİLLETE HİZMET ETMEYE DEVAM

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan ise yayınladığı mesajda, AK Parti'nin her geçen gün daha da güçlenerek milletin teveccühünü kazandığını ve Türkiye'nin kalkınma ve büyüme süreçlerine damga vurduğunu vurguladı. Arslan, partinin 23 yıldan bu yana ülke genelinde hayata geçirdiği yatırım, reform ve projelerle millete hizmet etmeye devam ettiğini kaydetti.

HALKIN VE LİDERİN İRADESİNİN YIKILMAZ

Ak Parti Afyonkarahisar İbrahim Yurdunuseven ise AK Parti'nin ülkedeki reformları ile tarihe geçtiğini söyleyerek, partinin kuruluşundan bu yana halka olan hizmet anlayışında örnek teşkil ettiğini belirtti. Ayrıca, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişimi gibi zorluklara rağmen partinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlığına dikkat çekti ve halkın ve liderin iradesinin yıkılmaz olduğunu ifade etti. Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sadece Türkiye'nin değil, adalet arayan tüm toplumların umudu haline geldiğini de sözlerine ekledi.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş