Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, ilçede düzenlenen yaz kuran kurslarının kapanış haftasında öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Çiçek, kursiyer çocuklara dondurma ikram ederek onları mutlu etti. Yaz kuran kurslarının son haftasında gerçekleşen buluşmada, Başkan Çiçek’in miniklere yaptığı bu sürpriz, öğrenci ve veliler tarafından büyük beğeni topladı.

‘’GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİN HEP BİRLİKTE DUA ETTİK’’

Başkan Çiçek, etkinlikte yaptığı açıklamada, “Minik kardeşlerimizle ilçemiz, gençlerimiz ve geleceğimiz için birlikte dua ettik. Bu anlamlı kursların organize edilmesinde emeği geçen ilçe müftümüz, hocalarımız ve müftülük personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

Fatih Çiçek, çocuklarını yaz kuran kurslarına gönderen velilere de özel olarak teşekkür etti. Çiçek, “Velilerimize, miniklerimizi bu güzel ve kıymetli kurslara yönlendirdikleri için ayrıca teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı dini bilgilerle donatmak, onların manevi gelişimine katkı sağlamak bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı.

İLÇE MÜFTÜSÜNE VE PERSONELLERE TEŞEKKÜR

Başkan Çiçek, özellikle ilçe müftüsü ve müftülük personellerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Çiçek, “Bu tür eğitim faaliyetleri, çocuklarımızın manevi yönden gelişimine büyük katkı sağlıyor. Onların bu kurslardan en iyi şekilde faydalanmaları için emek veren tüm hocalarımıza ve personelimize minnettarız” dedi.

GELECEĞİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA ETTİK

Etkinliğin sonunda, Başkan Çiçek ve öğrenciler, Dazkırı'nın geleceği için hep birlikte dua etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çiçek, dondurma ikramının ardından kursiyerlerle sohbet etti ve onların sorularını yanıtladı. Başkan Çiçek'in öğrencilere yönelik bu anlamlı jesti, Dazkırı halkı arasında takdirle karşılandı.