Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi, İcra Komitesi Başkanı Funda Güleç Yaman’ın idaresinde bir toplantı gerçekleştirdi. Kadın girişimcilerin Afyonkarahisar’daki ekonomik ve sosyal hayata katkılarını artırmayı amaçlayan bu toplantı, çeşitli konuların ele alınmasıyla dikkat çekti.

Toplantıya, KGK İcra Komitesi'nin doğal üyeleri olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey ve ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol da katıldı. ATSO temsilcileri, kadın girişimcilerin bölgede daha etkin bir rol alması için yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüşlerini paylaştı.

GİRİŞİMCİLİĞİN GÜÇLENMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR

Toplantıda, kadın girişimcilerin karşılaştığı zorluklar, bu zorlukların aşılması için atılması gereken adımlar ve kadın girişimcilerin bölgedeki ekonomik kalkınmadaki rolü gibi konular masaya yatırıldı. Başkan Funda Güleç Yaman, bu tür toplantıların kadın girişimciliğinin güçlenmesi adına büyük önem taşıdığını vurguladı. Ayrıca, TOBB tarafından yürütülen projeler ve kadın girişimcilerin daha fazla desteklenmesi için yapılması gerekenler ele alındı.

Toplantıda, Afyonkarahisar’da kadın girişimcilerin daha fazla desteklenmesi ve teşvik edilmesi için yeni projeler üzerinde de duruldu.

 

HABER: SELDA ŞENKAYA