Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ATSO Spor Oyunları bu yıl 18. kez gerçekleştirilecek.

TAKIM VE BİREYSEL BRANŞLAR HEYECAN YARATIYOR

Bu yıl 18.si düzenlenecek olan ATSO Spor Oyunları’nda, futbol, basketbol, voleybol gibi takım sporlarının yanı sıra penaltı yarışı, bilek güreşi, dart, bowling, hedef vurma, tavla, hızlı satranç, masa tenisi, ayak tenisi, kort tenisi, ayran içme, denge çubuk oyunu, ok atma, bocce, 100 metre koşu, 400 metre koşu, uzun atlama gibi bireysel branşlarda da müsabakalar yapılacak.

SPOR OYUNLARINA KATILMAK İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

Başvurularını tamamlayan firmalar, belirlenen tarihlerde yarışmalara katılabilecekler. Müsabakalar, ilgili branşların resmi federasyon hakemleri tarafından yönetilecek ve kazananlar büyük ödüllerle taçlandırılacak. Ayrıca, her sporcu, müsabakaya gelirken T.C. kimlik kartı ve ATSO’nun vereceği lisansları yanında bulundurmak zorunda olacak.  

BAŞVURULAR İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK

18’ci ATSO Spor Oyunları başvuruları  https://forms.gle/DrQv3YsPrehF8ghZ7 üzerinden gerçekleştirilecek.

Haber: Esra Dağ