Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Afyonkarahisar Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nden 5 sporcu, bir antrenör ve bir idarecinin katıldığı şampiyonada, Ahmet Abay gençler kategorisinde göğsümüzü kabartarak Türkiye üçüncüsü oldu.

TÜRK SATRANÇ CAMİASI İÇİN GURUR KAYNAĞI

Bu başarı üzerine, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, genç sporcuya tebrik mesajı yayınladı. Kasapoğlu, Ahmet'in bu başarısının hem şehir hem de Türk satranç camiası için bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Satranç, zeka ve karakter gelişimine katkı sağlayan önemli bir spor dalıdır" dedi. Ayrıca bu başarının diğer gençlere de ilham olması gerektiğini vurguladı.

Afyonkarahisarlı şampiyon satranççının bu başarısı, engellerin aşılabileceğinin ve azmin önemli olduğunun güzel bir örneği olarak kayıtlara geçti. Kasapoğlu, Ahmet Abay'ı ve onun yolculuğunda destek olan herkesi gönülden tebrik etti.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş