Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

 Milletvekili Hasan Arslan, dün çıkan tartışmada kavgayı ayırırken arada kalmıştı. Bugün gerçekleşen AK Partinin 90. genişletilmiş il danışma meclisi toplantısında olaylar hakkında yorum yaptı.

DEM PARTİ ÖZELLİKLE BU KİŞİYİ ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN SEÇTİ

 Yakın zamanda yaşanan siyasi olayları vurgulayan Arslan şunları söyledi:” Kayyum atamasını  hatırlıyorsunuz zaten yayında. Devlete karşı ciddi suçlamaları olan birisinin ,  belediye başkanı seçmek  için uğraştılar ve seçildi.  Ama  kişinin yargılandığını herkes biliyor ve devlete karşı suçlarla yargılandığını herkes biliyor. Fakat DEM Parti özellikle bu kişiyi ortalığı karıştırmak için seçtirdi. Maalesef yardım sonuca geldikten sonra da yerine kayyum atandı.” 

 Arslan, Can Atalay olayına değinerek sözlerine şu şekilde devam etti:” Türkiye İşçi Partisi Can Atalay CHP'nin bir milletvekili adayı olarak gösterildi seçildi ama Türkiye hükümetini ortadan kaldırmakla suçlanıyor. Yargılanıyor idi ve Eylül ayında biliyorsunuz Yargıtay tarafından da suçu onaylandı. Yine Kayyum atanmasının  örneğinde olduğu gibi, Can Atalay  örneğinde olduğu gibi, Türkiye Cumhuriyetini  ortadan kaldırmaya çalışan birilerini bazı siyasi, partili, milletvekili ortalığı karıştırmak için zorlu oyunu oynanmak için görev görülüyor. Bu milleti biz sahipsiz bırakmayacağız derim. AK Parti bu milleti sahipsiz bırakmayacak. O yüzden AK Parti 22 yıl iktidar. 23 yıldır hiç durmadan iktidar."

Haber: Elveda Mihriban Danabaş