Gözden kaçırmayın

Dünyanın en etkili bilim insanları AKÜ’de!Dünyanın en etkili bilim insanları AKÜ’de!

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, iki yıldır devam eden ve "yapılamaz" denilen ücretsiz hazırlık kurslarıyla büyük bir başarıya imza attıklarını belirtti.

Başkan Koyuncu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İki yıldır yapılamaz denilen, ancak bizim ve kıymetli öğretmenlerimizin kararlılığıyla sürdürülen; ücretsiz liselere ve üniversitelere hazırlık kurslarımızla, ilçemizdeki okullarımızla rekabet etmeyip aksine onlara destek olmayı amaçlayan Belediye Gençlik Merkezimizden büyük bir başarı hikayesi çıktı. Bu merkezimiz, ilkokul 4. sınıftan lise son sınıfa kadar yaklaşık 300 öğrencimize hizmet veriyor."

‘’MEMLEKETİMİZİN ÇOCUKLARINI KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Koyuncu, bu başarı hikayesinin yazılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bu başarı hikâyesinin yazılmasında emeği geçen herkese, özellikle merkezimizin inşasında büyük katkısı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekillerimize ve çocuklarımızın eğitimi için fedakarca çalışan müdürlerimiz Esra Kıztanır ile öğretmen ve çalışan ekibimize teşekkür ediyorum. Bu hikaye burada bitmeyecek, yeni yılda da memleketimizin çocuklarını kazandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABER: SELDA ŞENKAYA