Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

Toplantıda AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan konuşmalar yaptı.

 GÖLCÜK DEPREMİNİ ANDI

Ali Özkaya gölcük depremini anarak şunları söyledi:  “17 Ağustos 1999’da asrın felaketi yaşanmıştı. Gölcük depreminde büyük bir yıkım oldu. O günden bu güne o zaman yaklaşık 40 bin kişi vefat etmişti. Binlerce kişi yaralandı. Çok büyük yıkımlar oldu. Türkiye deprem sahası özel iletişim vergisi vergi getirdi. Ondan sonra gelenin adı ise özel tüketim vergisi o zamanın vergisi devlet memurlarının maaşını o vergilerden çıkarıp onu da maaş olarak vermişti. Bugün yıkım olarak ondan daha büyüğünü yaşadık 6 Şubata çok daha büyüğünü yaşadık ve Allaha şükürler olsun ki 100 milyar doları aşan bir büyük deprem felaketini de adım adım tarih etmeye adım adım konut bölgesi etmeye ve vatandaşlarımıza yeniden oluşturmaya çalışıyoruz.”

YEREL SORUNLARDAN BAHSETTİ

İbrahim Yurdunuseven Afyonkarahisar’ın yerel sorunlarından bahsederek şunları dedi: “Yerel sorunlarla ilgili size bilgi vermek istiyorum. Biliyorsunuz Afyonkarahisar’da gerçekten çok ciddi sorunları var bunları biliyoruz, görüyoruz. Bizde gece gündüz demeden geziyoruz. Orada burada resim çektirip de gitmiyoruz. Biz köylümüzün çiftçimizle birlikte oturuyoruz, sohbet ediyoruz, dertlerini sorunlarını dinliyoruz, çözüm bulmaya çalışıyoruz.”

TÜRKİYE DÜNYANIN HANGİ SEVİYESİNDEYDİ

Hasan Arslan Türkiye’nin çok yol kat ettiğini vurgulayarak şunları ifade etti : “Türkiye nereden nereye geldi. AK Partinin kurulmadan önceki zamanı  hatırlayın ya da kurulduktan sonraki zamanı Türkiye dünyanın hangi seviyesindeydi. Ülkeler açısından kıyaslanınca şimdi hangi seviyesinde yol aldık mı ? Yol kat ettik mi? Bunu görmeyen gözler kördür. O kör insanlarda maalesef bu ülkeye zarar veriyor. AK Partinin hizmetini, vizyonunu ,misyonunu ,yaptıklarını, icraatlarını görmeyen gözler maalesef bu ülkeye zarar veriyorlar.”

Haber: Elveda Mihriban Danabaş