Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar Valiliği'nden  yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar genelinde orman yangınlarına karşı ek önlemler alınarak denetimler sıklaştırıldı.

ÖNLEMLER ARTIRILDI

 İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İhsaniye-Alanyurt-Gazlıgöl, Hocalar-Yağcı-Uluköy, Sinanpaşa-Yörükmezarı-Cayhisar-Kırka-Çobanözü, Çay, Sultandağı, Sandıklı-Akdağ ve İscehisar-Bayat güzergahlarında devriye faaliyetlerini sürdürüyor. Ekipler, giriş yasağı olmayan piknik ve mesire alanlarının dışında ormanlara girilmemesi konusunda vatandaşları uyarıyor. Ayrıca kırsal alanlarda anız yakılması ve piknik amaçlı ateş yakılması gibi faaliyetler konusunda da denetimler artırıldı.

Vatandaşlardan, özellikle hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca artması beklenen hava sıcaklıkları nedeniyle daha dikkatli ve duyarlı olmaları istenirken, herhangi bir duman ya da olumsuz durum fark edilmesi halinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermeleri istendi.

Afyonkarahisar Valiliği, yangın riskine karşı alınan bu tedbirlere herkesin riayet etmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

HABER: ESRA DAĞ