Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Afyonkarahisar Belediyesi, Abdulkadir Akçan Bulvarı üzerinde bulunan Abdulhamit Han Alt Geçidi'nde gerçekleştirilecek tabela değişikliği çalışması hakkında duyuru yapmıştı.

Gerçekleştirilecek tabela değişikliği çalışması hakkında bilgilendirme yapılmıştı. Çalışmanın yapılacağı 18 Ağustos Pazar günü,10.00-15.00 saatleri aralarında Organize Sanayi Bölgesi ve Filli Kavşağın geliş gidiş yönleri trafiğe kapatılmıştı ve gün boyu çalışmalar devam etmişti.

ZAMANINDA DEĞİŞTİRİLMİŞTİ

Alt geçidin asfaltı 2022 yılında dönemin Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla yenilenmişti ancak alt geçidin yan duvarlarında kullanılan fayansların düşmesinden sonra idareten kullanılan demir plaklar için bir şey yapılmamış ve isim tabelalarının düşmesini önlenememişti. Ve hem sürücüler hem de halk tarafından fazlasıyla şikayetler alıyordu.

Afyonkarahisar Belediyesi, Abdulhamit Han Alt Geçidini yaptığı paylaşımla yenilediğini ve tabelayı değiştirdiğini  duyurdu. Bunun üzerine halk tarafından fazlasıyla olumlu tepki aldı.

Yeni hali :

Haber: Elveda Mihriban Danabaş