Gözden kaçırmayın

Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!Avrupa'da Forma Giyen Afyonlu Yıldızlar: Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız tüm dünyanın dikkatinde!

Afyonkarahisar’ın gözbebeği Afyonspor için güzel bir gelişme yaşandı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, mevcut kadrodaki tüm oyuncuları kampa topladı.

Öte yandan, mevcut oyuncular harici önemli isimlerle günlerdir devam eden görüşmelerde de sona gelindi. İlerleyen günlerde transfer açıklamaları yapılacak. Transfer açıklamalarına ilk önce teknik direktörden başlanılması beklenirken önemli oyuncularla da prensipte anlaşıldığı bilgileri de geliyor. Bazı yöneticilerin İstanbul’a gittiği ve Başkan Köksal’a güzel haberler verdikleri de gelen bilgiler arasında.

Yaklaşık bir haftadır sessizliğin bu görüşmeler için olduğu öğrenildi.

Yönetim kuruluna belediye başkanının tam desteği ile sıkıntılı süreç hızla atlatılırsa ligin ilk beş haftasından sonra Afyonsporun rahatlayacağı konuşuluyor. İlin hiç bir siyasi figüründen  takıma destek gelmezken Başkan Burcu Köksal’ın takımı tamamiyle sahiplenmesi taraftar ve Afyon halkından büyük takdir gördü.