Gözden kaçırmayın

2024 Yılının İkinci Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı2024 Yılının İkinci Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı

İscehisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşlara ekonomik destek sağlamak amacıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, Cumhuriyet Meydanı’nda açılacak olan ucuz ekmek satış noktası ile İscehisar halkının bütçesine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA SATIŞLAR BAŞLIYOR

İscehisar Belediyesi’nin indirimli ekmek satış noktası, Cumhuriyet Meydanı’nda, ATM'lerin arkasında bulunan binada bugün saat 14:00'de hizmet vermeye başlayacak. Buradan her gün 14:00 ile 18:00 saatleri arasında 7 lira karşılığında ekmek satın alınabilecek.

Başkan Seyhan Kılınçarslan, bu projenin sosyal belediyecilik ilkesiyle hayata geçirildiğini vurguladı. Projenin amacı, vatandaşların gıda ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılayarak, ekonomik açıdan destek sağlamak. İndirimli ekmek satış noktası, dar gelirli aileler başta olmak üzere tüm İscehisar halkının faydalanabileceği bir hizmet olacak.

HABER: NURBANU SOY