Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, bir basın toplantısı düzenleyerek il gündemini değerlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan’ın Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı hedef almasının üzerine Başkan Köksal sosyal medya hesabından, ‘’Bu zat Tekirdağ’dan gelip bize had bildirecekmiş. Afyonkarahisarlı hemşehrilerim  %51 ile kime had bildireceklerini bilirler’’ ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Şahin düzenlediği basın toplantısında bu konuya değinen bir açıklama yaptı.

‘’BU NE TAHAMMÜLSÜZLÜK?’’

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, şehri ve vatandaşı ilgilendiren her konunun takipçisi olacaklarını söyleyerek, ‘’ Biz gerektiğinde icraat ve söylemleri eleştirir ancak başkalarının yaptığı gibi sandıktan çıkanların meşruluğunu tartışmayız! İcraat eleştirisi ile meşruiyet tartışması bambaşka şeylerdir. Geçmişte ülkemiz genelinde (Buna Dikkat!), yüzde elli oy alan hükümetin meşruluğunu kabul etmeyenler, bugün aynı oy oranından yola çıkarak en basit eleştiriyi kabul edemiyor. Neticede kimse ordu göreve falan demiyor bu ne tahammülsüzlüktür?’’ dedi.

‘"414 EL KAOSA KALKTI" MANŞETİNİ HATIRLAYIN’

Başkan Şahin, açıklamasında, "414 el kaosa kalktı" manşetini hatırlayın. Koştur koştur AYM'ne giderken de yüzde elli falan umurlarında değildi. Hala da umurlarında olduklarını düşünmüyorum… Yani öncelikle muhataplarımızı cumhura ve her düzlemde cumhur iradesine saygı duymaya davet ediyorum. Bu bağlamda, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensubu ve işi Türk Milletini temsil etmek olan Koordinatör Milletvekilimiz Mestan Özcan’ın eleştirel beyanlarına karşı gösterilen tahammülsüzlük dikkati şayandır! Milletvekilimiz, yerel yöneticilerin sözlerini yerine getirmemeleri halinde takipçisi olacağımızı dile getirmiş, sözlerin tutulmaması halinde Afyonkarahisar halkının gereğini yapacağını ve kendilerine hadlerini bildireceğini beyan etmiştir. Bu anlamda hemşehrilerimizin hakkını yedirmeyecek, meselelerinin takipçisi olacağız’’ ifadelerini kullandı.  

 

HABER: NURBANU SOY