Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Şahin, Afyonkarahisar Belediyesi’nin icraatlarından Baro Başkanlığı’ndaki duruma kadar pek çok konuda açıklama yaptı. Başkan Şahin, otopark gelirleri ve AFBEL tesislerinin kazançlarının Afyonspor’a tahsis edilmesi gerektiğini söylemesinin ardından Afyonkarahisar Belediyesi’nden açıklama gelmişti. 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın imzası ile yayımlanan açıklamada, "Hukukçu kimliğini unutan Baro Başkanı benim gibi bir hukukçu Belediye Başkanına hukuksuzluğu önermiş. Umarım Baro Başkanı olduğunu hatırlar ve bize hukuksuzluğu tavsiye etmez" ifadeleri kullanılmış ve Başkan Şahin'in önerisinin yasadışı olduğu belirtilmişti. 

BAŞKAN KÖKSAL'A ATIFTA BULUNDU

Kanun atışmasını devam ettiren Başkan Şahin ise sosyal medya hesabından Başkan Köksal'a atıfta bulundu.
Şahin, "Tavsiyede bulunurdum ama yeni reklam yasağı  yönetmeliği sosyal medyadan tavsiyede bulunmaya engel.
Ama söz bir çay içmeye gelirseniz hukuki çözümlerini söylerim. Yav, yine dayanamadım 5393 S.Kanun
(ki bilenler bilir belediye Kanunu derler kendisine, bilmeyen de bilmez neylersin) 15/1-p maddesi deyip susayım bari. İyi bir hukukçu, mevzuatın satır aralarını okur, çözüm bulur ve uygular. Kötü bir hukukçu önüne gelen ilk kanun maddesini alternatifsiz zanneder. Hukukla alakası olmayan ise kanunundan bile bîhaberdir. Yapcek bişey yok" dedi. 
Şimdi de Şahin’in açıklamalarına Burcu Köksal’ın ne cevap vereceği merakla bekleniyor. 

 

HABER: NURBANU SOY