Gözden kaçırmayın

Dünyanın en etkili bilim insanları AKÜ’de!Dünyanın en etkili bilim insanları AKÜ’de!

Toplantıya Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar ve Öğr. Gör. İrem Koçyiğit katıldı.

Toplantıda tanıtımı yapılan kariyer platformu (https://isilanlari.aku.edu.tr/) öğrenci ve yeni mezunları iş dünyası ile buluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda yerel işverenler ve üniversite arasında güçlü bir köprü kurmayı hedefleyen platform, öğrencilerin ve yeni mezunların iş bulma sürecinde rehberlik ederek kapsamlı bir hizmet sunmakta.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, yaptığı konuşmada, bu platformun üniversitenin öğrencileri ve mezunları için iş dünyasıyla buluşma ve profesyonel hayata adım atma süreçlerinde önemli bir destek olacağını belirterek, MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi'ne toplantıya ev sahipliği yaptıkları için teşekkür etti. Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar ise platformun sağladığı avantajları ve iş dünyası ile işbirliğinin önemini vurguladı. Toplantı, kariyer platformunun gelecekteki hedefleri ve iş dünyası ile yapılacak olası işbirlikleri üzerine gerçekleştirilen fikir alışverişi ile sona erdi.

Bir ‎şunu diyen bir yazı '‎CM AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KARİYER OFİSİ AFYONK https://slalaiakau.deuer/nde index.php ATEPL ÜNİVERSİTESİ BcBoo - tetua Ipeeren Ogrenciler ISILANIVE - Afyon fjonKocatpeUhverstsogen Üniversitesi öğrencilerinin Afyonkarahisar Afankarhsarlieia-aa lindeki yan-zamanlı tam tasarlanan şuşekildedir: sitesinde işverenler içinadımlar m世m 대아 lا 1.adım: silanlan.aku.edu.tr dresine ulaşın. 2adım: Işveren girişine tklayıp e-devlet bilgilerini zilegirişyapın. adım: Karşınıza çıkan İşilanıver alanındaki ilgili yerleri eksiksiz şekilde.doldurarakkaydet butonuna basın. ilanınız yetkililerimiz arafindan incelenip onaylandiktan sonra sayfada öğrencilerin erişimineaçılir açılır. Detaylı Bilgi fo İLETİŞİM 6602722181332-39 0272218 1332-39 @akngikam WEBSİTESİ https://glkam.aku.edutr/‎'‎ görseli olabilir