Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Kayadibi Köyü'nde gelişen bir olayla ilgili İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’un iddialarına sert bir dille cevap verdi. Yurdunuseven, Olgun'un "Su istiyorsanız önce parasını yatıracaksınız, devlet parasını alacak" dediğini iddia ettiği açıklamasını yalanladı.

YURDUNUSEVEN’DEN KÖYLÜLERE DESTEK SÖZÜ

Milletvekili Yurdunuseven, köy ziyaretleri sırasında Kayadibi Köyü'nde muhtar ve köylülerle bir toplantı yaptığını belirtti. Toplantı esnasında köylülerin içme suyu sıkıntısı hakkında serzenişte bulunduğunu ifade eden Milletvekili Yurdunuseven, muhtara su parasını toplaması için destek olma sözü verdiğini dile getirdi.

"Valilik tarafından su parası toplamayan muhtarlar hakkında işlem yapılacağına dair bir yazı gönderildi. Biz de muhtarımızı zor durumda bırakmamak adına köylülerden su paralarını ödemelerini istedik" diyen Yurdunuseven, köylülerin su parası ödeme konusundaki sorumluluğunu hatırlattı.

SU KUYUSU İÇİN HIZLI ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Yurdunuseven, köy muhtarının "Su sıkıntımız çok büyük, kuyusu kazdıracağım" şeklindeki talebine devletin içme suyu sağlamaktan sorumlu olduğunu belirterek karşılık verdi. "Özel İdare su işlerine bakan müdürümüzle görüşüp, en fazla bir ay içerisinde kuyu kazdıracağımızı söyledim. Ancak, köylüler de kullanılan su paralarını ödeyeceklerine söz versinler" şeklinde konuştu.

"SİYASET YAPMAYA ÇALIŞANLARA BİR SÖZÜM VAR!"

Milletvekili Yurdunuseven, açıklamalarını sürdürerek, "Köylülerin çektiği videonun tamamı izlenirse durum daha net anlaşılır. Bizim amacımız muhtara yardımcı olmaktı. Ancak bazıları videonun bir kısmını alıp siyaset yapmaya çalışıyor," dedi. Yurdunuseven, "Önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye!" diyerek, İYİ Parti’den gelen eleştirilere sert bir yanıt verdi.