Gözden kaçırmayın

2024 Yılının İkinci Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı2024 Yılının İkinci Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı

İscehisar Belediyesi'nin vatandaşların daha uygun fiyatlarla ekmek alabilmesi için dün hizmete açtığı indirimli ekmek satış noktası, büyük bir ilgiyle karşılandı. Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçirerek, vatandaşların piyasadan daha düşük fiyatlarla ekmek alabilmesi için bu uygulamayı başlattıklarını belirtti.

KÖY EKMEĞİ DE SATIŞTA OLACAK

Başkan Kılınçarslan, 22 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, ekmek satış noktasında köy ekmeğinin de 50 TL’den satışa sunulacağını açıkladı. Bu yeni ürünle birlikte vatandaşların daha fazla seçeneğe sahip olacağını vurgulayan Kılınçarslan, ürün yelpazelerini genişletmeye devam edeceklerini ifade etti.

HİZMET SAATLERİ BELİRLENDİ

Ekmek satış noktası, her gün saat 14:00 – 18:00 arasında vatandaşlara hizmet verecek. Başkan Kılınçarslan, "Vatandaşlarımızın bu uygulamadan en iyi şekilde yararlanabilmesi için çalışma saatlerimizi belirledik. Amacımız, tüm halkımıza kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek sunabilmek" dedi.