Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!Afyonkarahisar’da Türkiye Buluşmaları programı start aldı!

4 yıldan bu yana ilçe, belde, teşkilat, yerel ve genel seçimlerde İYİ Parti basın danışmanı olarak aktif ve başarılı görevler yerine getiren Efe Hasan Öğünç, bugün itibariyle partiden ayrıldığını ve tüm görevlerinden istifa ettiğini belirtti.

EMEĞİNİN KARŞILIĞI VERİLMEDİ

afyonyerelhaber.com’un edindiği bilgilere göre, parti içinde yaşanan ekonomik sıkıntıların hat safhada olduğu öğrenilirken, Basın danışması Gazeteci-yazar Efe Hasan Öğünç’ün de ekonomik sebeplerden dolayı, emeğinin karşılığını alamadığı için istifa ettiği iddia edildi.

VEFASIZLIK MI YAPILDI?

Kendisine ulaştığımız gazeteci-yazar Efe Hasan Öğünç, parti içi meselelerin ve içeride doğabilecek sorunların mahremiyet olduğunu kendisinin ne İYİ Parti’yi ne de bir başkasını kötülemek istemediğini belirtirken, Öğünç’ün bir vefasızlık sonucu istifa ettiği anlaşıldı. Yaklaşık 4 yıldan bu yana gece gündüz demeden her yere yetişmek adına var gücü ile çalıştığını, kendi imkanları ve malzemelerini kullanarak hizmet ettiği partisinden istifa etmek zorunda kaldığını belirten Hasan Öğünç; “Yanlış insanlar için yanlış işler yapmadım. Parti içindeki tüm arkadaş ve yöneticilerimi sever ve sayarım. Ancak benimde düşünmem gereken bir ailem ve idame etmem gereken bir hayatım var.  Hayatımda en sevmediğim şey ayrımcılık ve bunu gördüğüm için üzgünüm. Kimsenin beni sahiplenmesini istemedim. 4 yıldan bu yana hak ettiğime inandığım emeğimin karşılığını alamadım. Gördüğüm lüzum üzerine parti üyeliğimden ve partideki basın danışmanlığı görevimden istifa ettim” dedi.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Efe Hasan Öğünç’ün, basın sektöründeki bundan sonraki rotasının ne olacağı camia tarafından merakla bekleniyor.